کم آبی ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

به گزارش مجله شهبازی، تهران (پانا) - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد، توصیه کرد: روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید و هر روز سه ماده غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی (سیر، زنجبیل و پیاز) را مصرف کنید.

کم آبی ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، زهرا عبداللهی درباره شیوه تغذیه در ایام نوروز، گفت: در وعده ناهار و شام، اگر چندین نوع غذا سرو می گردد، حتی الامکان به یک نوع غذا بسنده کنید و سعی کنید نیمی از بشقاب خود را با سالاد و سبزی پر کنید، به این ترتیب میزان دریافت کالری حاصل از غذای مصرفی محدود می گردد. در ضمن سالاد و سبزی به دلیل داشتن فیبر، جذب چربی ها و مواد قندی را نیز کاهش داده و بدین ترتیب از اضافه وزن و چاقی جلوگیری می نماید.

کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه نمود: کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد، بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید، از سیر، زنجبیل و پیاز هر روز در غذاهای مصرفی بهره ببرید. این سه ماده غذایی تقویت نماینده سیستم ایمنی هستند.

عبداللهی گفت: تخم مرغ منبع بسیار مناسبی از پروتئین و مواد مغذی متنوع است. اما توجه داشته باشید که بهتر است تخم مرغ را بجوشانید و به صورت آب پز کاملا سفت و پخته شده مصرف کنید و از نیم پز کردن، عسلی کردن و یا نیمرو کردن آن بپرهیزید.

وی اظهار داشت: بلافاصله پس از صرف شام نخوابید و یا قبل از خواب آجیل زیاد مصرف نکنید، زیاده روی در مصرف آجیل وشیرینی در ایام نوروز شما را از مصرف کافی سایر گروه های اصلی غذایی مانند شیر و لبنیات، گوشت و حبوبات و سبزی و میوه باز می دارد. در این ایام سعی کنید برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی بیشتر از انواع سبزی های خام و پخته خصوصا سبزی خوردن و سالاد خانگی در وعده های غذایی بهره ببرید. انواع سبزی های خام و تازه حاوی ویتامین های مختلف هستند که با تقویت سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا و شدت کرونا را کاهش می دهند.

عبداللهی گفت: از مصرف شیر و لبنیات کم چرب به میزان حداقل دو لیوان شیر یا جایگزین های آن یعنی ماست و پنیر بهره ببرید، برای صرف چای، به جای قند و شکلات، از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم بهره ببرید و اگر قهوه و نسکافه مصرف می گردد، از نوع بدون قند آن بهره ببرید، درمصرف آجیل زیاده روی نکنید. انواع مغزها و تخمه ها حاوی مقادیر زیاد چربی هستند. به طوریکه هر 100 گرم آنها حاوی 500 تا 600 کالری است. از انواع آجیل های بدون نمک ویا کم نمک بهره ببرید. آجیل های شور با داشتن مقادیر زیاد نمک، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم می نمایند، به ویژه افرادی که به فشار خون بالا دچار هستند و همچنین بیماران قلبی و عروقی از مصرف آجیل های شور باید اجتناب ک

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 30 فروردین 1400 بروزرسانی: 30 فروردین 1400 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 844

به "کم آبی ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کم آبی ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید