طرز تهیه کیک مرغ مرحله به مرحله با طعمی بی نظیر
به گزارش مجله شهبازی، از آنجایی که کیک مرغ یک غذای بین المللی است و در انواع کشورها هوادار دارد، ما می توانیم طبق دستور پخت های مختلف این کیک خوشمزه را درست کنیم و با یادگیری طرز تهیه کیک مرغ برترین پذیرایی را به عمل آوریم. البته در بیشتر موارد کیک مرغ را به 2 روش درست می نمایند (سرد و داغ) و بسیار شبیه سالاد الویه است. با ما همراه باشید تا به اطلاعات کامل تری از این غذای لذیذ دست پیدا کنید.
کیک مرغ مجلسی و خوشمزه
با توجه به مزاج مهمانان حاضر در مراسم و مجلس مورد نظر، می توانید کیک مرغ سرد یا داغ را تهیه و آماده کنید. در هر 2 حالت طرز تهیه کیک مرغ خیلی سخت نخواهد بود ولی در نوع سرد روش پخت این غذا شبیه به طرز تهیه فینگرفود الویه است. در حالی که نوع داغ آن در فر پخته می گردد.
کیک مرغ با نان تست یکی از غذاهای لذیذ به شمار میرود که بیشتر میزبانان می توانند برای جلب رضایت مهمانان خود از این غذا یاری بگیرند. از آنجایی که بیشتر افراد به مرغ علاقه دارند این غذای خوشمزه درست شده از مرغ و سایر مواد مورد استقبال آنها قرار می گیرد.
کیک مرغ | |
تعداد نفرات | 5 نفر |
زمان آماده سازی | 1 ساعت |
زمان پخت غذا | 3 ساعت |
میزان سختی | میانه |
مواد اولیه در طرز تهیه کیک مرغ برای 5 نفر
برای مجالس بزرگ می توانید کیک مرغ را در ظرف بزرگ قرار دهید تا هر یک از مهمانان به میزان دلخواه خود از آن کیک بردارند ولی امکان طرز تهیه کیک مرغ تک نفره نیز وجود دارد کافی است مواد اولیه این کیک را تهیه و آماده کنید.
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 2 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری | نصف لیوان |
پیازچه | 1 لیوان |
گردو | 1 لیوان |
خیارشور | نصف لیوان |
پیاز | 1 عدد |
سس مایونز | 1 لیوان |
چوب دارچین | 1 عدد |
نان تست | 1 بسته |
ماست خامه ای | نصف لیوان |
نمک | به میزان کافی |
فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
7 مرحله اولیه طرز تهیه کیک مرغ ساده
اگر جشن تولیدی در پیش دارید و در تدارک غذاهای این جشن هستید، کیک مرغ ساده نیز می توانید یکی از گزینه های مناسب برای مراسم شما باشد. بعلاوه علاوه بر کیک مرغ چند نفره شما می توانید طرز تهیه کیک مرغ لقمه ای را یاد بگیرید و برای جلوگیری از ریخت و پاش به علت حضور بچه ها کیک مرغ تک نفره درست کنید.
- مرحله اول: میزانی آب را در قابلمه بریزید و منتظر بمانید جوش بیاید، سپس پیاز را پوست بگیرید و درون آب بیندازید.
- مرحله دوم: در ترکیب آب و پیاز در حال جوشیدن می توانید سینه های مرغ خود را اضافه کنید. در ادامه چوب دارچین را نیز به آن بیفزایید تا به مدت 30 دقیقه پخته شوند.
- مرحله سوم: تخم مرغ ها را به مدت 10 الی 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.
- مرحله چهارم: اکنون نوبت به شستن پیازچه و جعفری می رسد.
- مرحله پنجم: پیازچه و جعفری را بر روی تخت آشپزخانه خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
- مرحله ششم: تخم مرغ های آب پز شده را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سپس پیازچه و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید.
- مرحله هفتم: مرغ های پخته شده را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه آب آنها خارج شد، ریش ریش کنید.
7 مرحله طرز تهیه سس کیک مرغ با نان تست
بعد از اینکه مواد کامل و لازم در روش تهیه کیک مرغ را آماده کردید، نوبت به درست کردن سس آن می رسد. برای تهیه سس کیک مرغ ساده با نان تست نیز باید 7 مرحله دیگر را پشت سر بگذارید. به طور کلی طرز تهیه کیک مرغ حدود 14 مرحله اساسی دارد که باید با دقت کافی آنها را انجام دهید.
- مرحله هشتم: خیارشورها را بشویید و به صورت نگینی آنها را خرد کنید و به سایر مواد بیفزایید.
- مرحله نهم: گردوها را خرد کنید و با ماست خامه ای، سس مایونز، نمک و فلفل سیاه آن را مخلوط کنید تا حسابی با هم ترکیب شوند.
- مرحله دهم: سس آماده شده را به مرغ خود اضافه کنید و آنقدر آن را زیر و رو کنید تا سس به خورد مرغ برود.
- مرحله یازدهم: در این مرحله باید به سراغ نان تست بروید و لبه های خشک آنها را با چاقو بگیرید و نان ها را در یک ظرف بچینید.
- مرحله دوازدهم: مواد آماده شده را بر روی نان ها بمالید، جوری که اثری از نان ها دیده نگردد.
- مرحله سیزدهم: لایه دیگری نان تست قرار دهید و دوباره از مواد کیک مرغ بر روی نان بگذارید. تا چندین لایه می توانید این روند را ادامه دهید.
- مرحله چهاردهم: می توانید از سس مایونز بیشتری برای پوشش بیشتر کیک مرغ خود بهره ببرید.
طرز تهیه کیک مرغ یخچالی
کیک مرغ یخچالی در واقع طبق مراحل ذکر شده در بخش قبلی تهیه و آماده می گردد. از قلم نیاندازید در انتهای تهیه مواد کیک مرغ و آماده کردن سس خاص آن، باید میزان سس مایونز بر روی کیک مرغ خود قرار دهید تا کیک شما سفت گردد و خودش را بگیرید.
در ادامه کیک مرغ آماده و کاور شده با سس را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید. همان طور که از نام این غذا معین است، کیک مرغ یخچالی را باید 4 ساعتی در یخچال قرار داد تا حسابی سفت و آماده گردد. در نهایت می توانید کیک مرغ آماده شده را از یخچال خارج و آن را با مواد دلخواه خود تزیین کنید.
طرز تهیه کیک مرغ یخچالی تا حد زیادی شبیه به طرز تهیه رول کوکو سبزی است زیرا در ابتدا مواد را تفت می دهند و سپس رول می نمایند و در یخچال قرار می دهند.
طرز تهیه کیک مرغ در فر
در بخش های قبلی در خصوص طرز تهیه کیک مرغ ساده و نان تست به صورت لقمه ای و مجلسی شرح دادیم. در نظر داشته باشید علاوه بر این کیک مرغ ها شما می توانید کیک مرغ خود را به صورت داغ و در فر نیز تهیه و آماده کنید. با اینکه کیک مرغ بیشتر به عنوان یک غذای سرد و لذیذ شناخته شده است، شما می توانید از کیک مرغ در فر نیز برای پذیرایی مهمانان خود یاری بگیرید.
کیک مرغ داغ | |
تعداد نفرات | 3 نفر |
زمان آماده سازی | 1 ساعت |
زمان پخت غذا | 2 ساعت |
2میزان سختی | میانه |
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ داغ
توجه داشته باشید بیشتر مواد اولیه و اساسی کیک مرغ داغ و سرد یکسان هستند ولی برای خوشمزه تر شدن کیک مرغ داغ در فر بهتر است بعضی دیگر از مواد را به این غذای لذیذ اضافه کنید. بنابراین مواد اولیه کیک مرغ داغ بیشتر از مواد کیک مرغ سرد خواهند بود.
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 1 عدد |
نان تست | 1 بسته |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد در سایز بزرگ |
کره | 30 گرم |
آرد سفید | سه چهارم پیمانه |
شیر | 2 پیمانه |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
پودر آویشن | 2 قاشق چای خوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک | به میزان کافی |
فلفل | 2 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه کیک مرغ در فر
قبل از اینکه به سراغ مراحل طرز تهیه کیک مرغ داغ در فر بروید، توصیه می کنیم آرد را الک کنید. ضمناً توجه داشته باشید 30 گرم کره حدود یک قاشق سوپ خوری است.
- مرحله اول: بعد از اینکه مرغ ها شستید. منتظر بمانید تا آب آن خشک گردد، سپس می توانید مرغ ها را به قطعات کوچک خرد کنید.
- مرحله دوم: پیازهای را خلالی خرد کنید و در ماهی تابه با میزانی روغن تفت دهید تا سرخ شوند.
- مرحله سوم: مرغ خرد شده خود را به ماهی تابه پیازها اضافه کنید تا با هم سرخ شوند.
- مرحله چهارم: فلفل دلمه ای را خرد و به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید تا سرخ گردد.
- مرحله پنجم: اکنون نوبت به اضافه کردن آویشن، فلفل و نمک می رسد.
- مرحله ششم: برای درست کردن سس باید کره را در ماهی تابه آب کنید و سپس آرد از پیش الک شده را به آن بیفزایید.
- مرحله هفتم: بعد از اینکه بوی خامی آرد از بین رفت، باید شیر را به آن اضافه کنید و به قدری هم بزنید که غلیظ گردد.
- مرحله هشتم: بعد از اینکه ترکیب مواد بالا غلیظ شد می توانید میزان فلفل سیاه نیز به ترکیب خود اضافه کنید.
- مرحله نهم: لبه های سفت نان تست را ببرید و بعد از اینکه کف قالب خود را چرب کردید، یک لایه از سس را بریزید و روی آن یک ردیف نان تست قرار دهید.
- مرحله دهم: مرغ ها را بر روی سس بریزید و میزانی پنیر روی آن قرار دهید.
- مرحله یازدهم: دوباره یک لایه نان قرار دهید و مواد را بریزید و پنیر پیتزا اضافه کنید.
- مرحله دوازدهم: ظرف کیک مرغ را به مدت 30 دقیقه درون فری با دمای 180 درجه قرار دهید.
- مرحله سیزدهم: در نهایت قالب کیک مرغ را از درون فر درآورید و پس از کمی سرد شدن کیک مرغ آماده را خارج و سرو کنید.