مربای پوست نارنگی را چند ساعت بپزیم که تلخ و کدر نشود؟

به گزارش مجله شهبازی، مربای پوست نارنگی یکی از است که در فصول پاییز و زمستان می توانید آن را با پوست نارنگی تهیه کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه مربای تزئینی با پوست نارنگی می پردازیم و در کنار آن نکات مهم طرز تهیه و فوت و فن های خوشمزه تر شدن مربا با پوست نارنگی را نیز با شما در میان خواهیم گذاشت.

مربای پوست نارنگی را چند ساعت بپزیم که تلخ و کدر نشود؟

مواد لازم برای تهیه مربا با پوست نارنگی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
نارنگی1 کیلوگرم
شکر1 کیلوگرم
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
زعفران (دم نموده غلیظ)1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
وانیل1/8 قاشق چای خوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان تقریبی پخت مربای نارنگی: 1 ساعت

مراحل طرز تهیه مربای پوست نارنگی مجلسی

شما می توانید بعد از درست کردن یا، پوست نارنگی ها را نگه دارید و با آن هم مربای مجلسی درست کنید. این مربای خوش عطر به دلیل دارا بودن ویتامین c یک گزینه مناسب برای پیشگیری و بهبود سرماخوردگی به ویژه در بچه ها است.

مرحله اول: پوست نارنگی را جدا کنید

در اولین مرحله روش پخت مربای پوست نارنگی، باید پوست را از خود نارنگی جدا کنید. نارنگی ها را باید به صورت کاملا نازک پوست بگیرید. بهتر است از نارنگی های سایز کوچک و نرم در تهیه این نوع از مربا بهره ببرید.

پوست نارنگی را از یک سمت به صورت مارپیچی آغاز به جدا کردن کنید و تا سمت دیگر ادامه دهید تا پوست نارنگی به صورت یک تکه جدا گردد.

مرحله دوم: پوست نارنگی را شکل دهید

برای تهیه یک مربای تزیینی با پوست نارنگی، پوست ها را از یک سمت آغاز به پیچیدن کنید تا شبیه به گل گردد و سپس با یک خلال دندان ابتدا و انتهای آن را فیکس کنید.

می توانید پوست نارنگی را به صورت خلالی و یا نگینی نیز برش بدهید و در تهیه مربای پوست نارنگی بهره ببرید.

مرحله سوم: تلخی پوست نارنگی را بگیرید

یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و وقتی که آب به جوش آمد، پوست نارنگی را برای دو دقیقه در آن قرار دهید تا بجوشد. سپس آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید. این کار را حتما سه بار باید تکرار کنید تا تلخی پوست نارنگی کاملا از بین برود.

مرحله چهارم: آب و شکر را روی حرارت قرار دهید

در این مرحله از طرز تهیه مربای پوست نارنگی مجلسی، دو لیوان آب را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر کاملا در آب حل گردد.

می توانید برای تهیه شکر به صورت و یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: پوست نارنگی را به شربت اضافه کنید

پوست های نارنگی را به قابلمه حاوی آب و شکر اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم برای حدود یک ساعت بپزند و شهد مربا کمی غلیظ گردد و به خورد پوست ها برود.

مرحله ششم: زعفران و وانیل را اضافه کنید

پس از حدود 45 دقیقه، یعنی 10 تا 15 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، زعفران و وانیل را به مربای خود اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا عطر و طعمشان به خورد هم برود.

می توانید برای تهیه زعفران و وانیل به صورت حضوری یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: آبلیمو را به مربا اضافه کنید

زمانی که مربای پوست نارنگی به غلظت مناسب رسید، میزان لازم از آبلیمو را اضافه کنید و با مربا مخلوط کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

نکته: برای سنجیدن غلیظ شدن مربای پوست نارنگی یک روش این است که یک قاشق از شهد مربا پشت یک بشقاب سرد شده در یخچال بریزید و بشقاب را کج کنید. اگر شهد مربا به حدی غلیظ بود که از روی بشقاب سُر نخورد و نریخت غلظت مربای پوست نارنگی مناسب است.

می توانید برای تهیه آبلیمو به صورت حضوری یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هشتم: مربای پوست نارنگی را استراحت دهید

مربای تهیه شده با پوست نارنگی حداقل دوازده ساعت (یا یک شب تا صبح) باید در قابلمه بماند و در دمای آشپزخانه بماند تا خنک گردد.

مرحله آخر: مربای پوست نارنگی را سرو کنید

بعد از گذشت دوازده ساعت به سراغ مربا بروید. در ابتدا اگر مربای پوست نارنگی تزیینی درست نموده اید خلال دندان ها را از آن جدا کنید و سپس در شیشه های درب خشک و تمیز دار بریزید و در یخچال قرار دهید. اگر هم که مربای پوست نارنگی ساده و خلالی درست نموده اید مرحله جدا کردن خلال دندان را ندارید.

شما می توانید انواع را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه مربای پوست نارنگی لذیذ و بدون تلخی

  • برای اینکه یک مربای پوست نارنگی مجلسی شفاف و براق داشته باشید، یک ترفند این است که پنج دقیقه قبل از خاموش کردن شعله زیر مربا، یک قاشق چای خوری کره به آن اضافه کنید. این کار باعث می گردد کف مربا هم گرفته گردد و مربا کدر نگردد.
  • می توانید به جای شکر از عسل در تهیه مربا با پوست تازه نارنگی بهره ببرید.
  • حتما پیش از آغاز به پخت مربا، پوست نارنگی را سه بار بجوشانید و با آب سرد آنها را آبکش کنید تا تلخی آن از بین برود.
  • می توانید زعفران را از طرز تهیه این مربا حذف کنید.
  • به یاد داشته باشید که جوشیدن بیش از حد، احتمال تلخی مربا را بالا می برد، پس برای برطرف تلخی مربا سعی کنید بیش از یک ساعت آن را نپزید.
  • باید اجازه دهید شهد شکر به غلظت مناسب برسد و به اصطلاح قوام پیدا کند تا آب موجود در شهد مربا باعث کپک زدن مربا نگردد. اگر هم مربا کپک زد دوباره آن را چند دقیقه بجوشانید تا کپک مربا از بین برود. دلایل کپک زدن انواع مربا را می دانید؟
  • بعد از آماده شدن این مربای مجلسی در خانه حتما آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید تا مربای شما شکرک نزند و ماندگاری بیشتری داشته باشد. دلایل شکرک زدن انواع مربا را می دانید؟
  • مربای پوست نارنگی برای پخت به آب کمی احتیاج دارد. اضافه کردن آب زیاد باعث می گردد تا مربا بیشتر بجوشد و در نهایت تلخ می گردد.
  • خوردن مربایی که با پوست نارنگی درست می گردد، به خاطر وجود ویتامین C موجود در نارنگی، در فصل زمستان برای تقویت سیستم ایمنی بدن و در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا توصیه می گردد.

فوت و فن های خوشمزه شدن مربای پوست نارنگی خانگی

دلیل کپک زدن مربای پوست نارنگی چیست؟

در تهیه هر نوعی از مربا، اگر آن را به میزان کافی نجوشانید و آب موجود در شهد مربا در زمان پخت بخار نگردد، مربای شما خیلی زود کپک خواهد زد. مربا را در ظروف شیشه ای خشک، تمیز و درب دار بریزید. اگر شیشه حتی کمی چربی داشته باشد مربا کپک می زند. بعلاوه زدن قاشق چرب یا کثیف در مربا باعث می گردد خیلی زود کپک بزند.

دلیل تلخ شدن مربای پوست نارنگی چه می تواند باشد؟

  • پیش از آغاز به پخت مربا باید حتما تلخی پوست ها را با جوشاندن و آبکش کردن آنها با آب سرد بگیرید و بعد به سراغ پخت مربا بروید.
  • دلیل بعدی برای تلخ شدن این مربا جوشیدن بیش از حد آن است. اگر می خواهید مربا به تلخی نزند مربا را بیش از یک ساعت روی حرارت نگذارید.

محصولات مرتبط

پودر کیک پرتقالی 500 گرمی رشد

62,529 تومان 95,000 تومان 34% تخفیف

وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها

22,250 تومان 45,800 تومان 51% تخفیف

ادویه زردچوبه پت 200 گرمی فامیلا

107,960 تومان 129,900 تومان 17% تخفیف

فلفل سیاه 75 گرمی گلستان

87,900 تومان 88,900 تومان 1% تخفیف

زعفران دو گرمی نوین زعفران

306,900 تومان 445,000 تومان 31% تخفیف

مربا توت فرنگی شیشه بلند 310 گرمی شانا

68,900 تومان 78,990 تومان 13% تخفیف

مربای هویج 300 گرمی بدر

45,500 تومان 46,000 تومان 1% تخفیف

قند 400 گرمی صمیم

27,900 تومان 33,922 تومان 18% تخفیف

شکر 2700 گرم برلیان-الماس

131,900 تومان 133,650 تومان 1% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 1 مهر 1403 بروزرسانی: 1 مهر 1403 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 1601

به "مربای پوست نارنگی را چند ساعت بپزیم که تلخ و کدر نشود؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مربای پوست نارنگی را چند ساعت بپزیم که تلخ و کدر نشود؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید