جمع آوری 10 هزار معتاد متجاهر در تهران

به گزارش مجله شهبازی، فرماندار تهران با تاکید بر پیگیری جمع آوری بچه ها کار در سطح پایتخت بویژه در محله هرندی از جمع آوری 10 هزار معتاد متجاهر و نگهداری آنها در کمپ های مختلف اطلاع داد.

جمع آوری 10 هزار معتاد متجاهر در تهران

عیسی فرهادی، فرماندار تهران در تشریح فرایند اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر و بچه ها کار در سطح شهر تهران، گفت: جمع آوری معتادان متجاهر همچنان ادامه دارد و شرایط خوبی دارد، به شکلی که بالغ بر 10 هزار نفر جمع آوری شده اند و در کمپ های مختلف در سطح استان تهران نگهداری می شوند؛ البته متولی این بحث بهزیستی است و جمع آوری هم توسط نیروی انتظامی انجام می گردد؛ در مجموع طرح به خوبی پیش می رود.

او اضافه نمود: در خصوص بچه ها کار هم اقدام بهزیستی مطلوب است و کار تداوم دارد. در حال حاضر بهزیستی برای حدود 100 کودک که به صورت رسوبی هستند و خانواده آنها سراغشان نرفته اند و بیشتر هم از اتباع کشورهای دیگر هستند، اقدامات لازم را پس از جمع آوری آنها انجام می دهد.

او ادامه داد: درباره محله هرندی نیز به صورت ویژه ستادی تشکیل شده است که متولی آن تعیین و دستگاه های مختلف در حوزه های سیاسی و اجتماعی فرمانداری تعیین شده اند. محلی هم با شهرداری تهران برای پیگیری کار توافق شده است. از سوی دیگر خوشبختانه سپاه حضرت رسول نیز پای کار آمده و فعال است و سازمان تبلیغات نیز در بحث استفاده از ظرفیت ائمه جماعات کار می نماید و طلبه های جوانی هم در آنجا مستقر شده اند. بی تردید برای مباحثی همچون اشتغال هم باید کار ویژه ای انجام گردد که در این راستا کمیته امداد، اداره کار و وزارت صمت باید به موضوع ورود پیدا نمایند.

به گزارش شهر به نقل از ایسنا، فرماندار تهران تاکید نمود: شهفرایندان تهرانی اطمینان داشته باشند طرح جمع آوری معتادان متجاهر و بچه ها کار با جدیت به ویژه در محله هرندی پیگیری خواهد شد و اجازه تغییر دوباره چهره شهر را نخواهیم داد.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 12 اسفند 1399 بروزرسانی: 12 اسفند 1399 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 746

به "جمع آوری 10 هزار معتاد متجاهر در تهران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جمع آوری 10 هزار معتاد متجاهر در تهران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید