چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

به گزارش مجله شهبازی، لیمو عمانی همان لیمو ترش خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذا ها استفاده می گردد.

چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

با تور عمان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط آشنا شوید.

مواد لازم:

  • لیمو ترش: 1 کیلوگرم
  • سرکه: 1 فنجان
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت

1. لیموترش ها را خوب بشویید و بر روی آن ها مقداری نمک بریزید.

بگذارید 1 روز بماند و سپس آن ها را با آب سرد خوب بشویید.

2. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش بیاید.

حالا لیمو ترش ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید 10 ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

3. مجددا لیموترش های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید، اما آن ها را آبکشی نکنید.

4. پس از خنک شدن لیمو ترش ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید،

آن ها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت 10 روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

5. لیمو های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

6. می توانید لیموعمانی ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه گردد.

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 24 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 347

به "چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید