عباس جدیدی: امیدوارم کارم به عمل جراحی کشیده نشود
به گزارش مجله شهبازی، به گزارش خبرنگاران، عباس جدیدی قهرمان دنیا و المپیک در خصوص آخرین شرایط خود گفت: 12 روز است که به علت آسیب از ناحیه مهره های کمر با درد شدیدی روبرو هستم و در خانه بستری شده ام.

وی توضیح داد: وی با اشاره به اینکه مراحل درمان خود را در خانه طی می نماید گفت: پزشک معالجم تشخیص عمل جراحی داده، اما امیدوارم کار به آنجا نکشد و شرایطم بهتر گردد.
جدیدی در خصوص آسیب وارده گفت: به هر حال وقتی با 100 کیلوگرم وزن، باید زیر یک خم کشتی گیر 130 کیلوگرمی را بگیری این عوارض هم پیش می آید.
وی در سرانجام گفت: انشاالله که خدا تمامی بیماران را شفا دهد و آرزوی سلامتی برای همه دارم. امیدوارم من هم سلامتی خود را بدست آورم.
مدال نقره المپیک 1996 آتلانتا، یک مدال طلا و دو مدال برنز دنیا، یک مدال طلا و یک مدال نقره بازی های آسیایی و دو مدال طلا و یک نقره مسابقات قهرمانی آسیا از افتخارات عباس جدیدی در کشتی آزاد است.
منبع: خبرگزاری مهر