طرز تهیه ته چین گوشت چرخ نموده

به گزارش مجله شهبازی، این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانان خود لذت ببرید.

طرز تهیه ته چین گوشت چرخ نموده

ته چین یکی از غذاهای ایرانی است که هواداران زیادی دارد و البته که انواع و اقسام مختلفی از روش های پخت این غذا نیز موجود است. در بین روش های مختلف پخت این غذا ته چین گوشت چرخ نموده یکی از انواع این غذا به شمار می رود که بسیار خوشمزه است. روش پخت ته چین هم در داخل قابلمه امکان پذیر است و هم در فر. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت چرخ نموده

  • برنج 3 پیمانه
  • ماست 1 پیمانه
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد کامل و یک زرده
  • گوشت چرخ نموده 350 گرم
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • زرشک 1/4 پیمانه
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران غلیظ به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه ته چین گوشت چرخ نموده

مرحله اول

در مرحله اول برنج را با کمی نمک خیس کنید و بگذارید یک تا دو ساعت بماند. پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه بریزید و به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله دوم

وقتی گوشت خوب سرخ شد باید فلفل دلمه خردشده را به همراه رب اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد. زرشک را کمی خیس کنید و با شکر و کره تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کنید.

مرحله سوم

داخل یک کاسه یک تخم مرغ کامل را به همراه زرده و گلاب و ماست و زعفران بریزید و خوب هم بزنید. نیازی نیست خیلی مواد را هم بزنید وگرنه بوی زهم می گیرد. برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و کمی نرم گردد. بهتر است برنج را کمی زنده تر بردارید. برنج را آبکش کنید.

مرحله چهارم

برنج را داخل مواد تخم مرغی بریزید و خوب هم بزنید. کف قابلمه یا تابه کمی روغن بریزید و در پلوپز نیز همین کار را انجام دهید و کمی روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد. پلوپز را نیز به برق بزنید و برنامه برنج یا ته چین را انتخاب کنید کف قابلمه یا تابه کمی برنج بریزید و روی آن مواد گوشتی بگذارید و و بقیه برنج و سطح ته چین را صاف کنید و 50 دقیقه و در پلوپز نیز 40 دقیقه زمان دهید تا ته چین طلایی گردد. در خاتمه کمی کره روی آن بریزید و سرو کنید.

اگر به دستورهای غذایی با گوشت علاقه دارید، یک غذای نانی خوشمزه با گوشت را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه ته چین گوشت چرخ نموده

  • بهتر است از ماست چکیده بهره ببرید.
  • برنج باید کمی دان و مغز آن سفت باشد.
  • برای پخت در تابه بهتر است از شعله پخش کن بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای غذایی بیشتر این خورشت را برای سحری درست کنید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 20 خرداد 1401 بروزرسانی: 20 خرداد 1401 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 1337

به "طرز تهیه ته چین گوشت چرخ نموده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین گوشت چرخ نموده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید