خوراک سبزی های فصل با کرفس
به گزارش مجله شهبازی، گاهی دوست داریم یک وعده نسبتا سبک و بدون گوشت را جایگزین وعده های سنگین روزانه کنیم در اینجا پیشنها می گردد خوراک سبزی های فصل با کرفس گزینه بدی نباشد.
همه کسانی که سعی می نمایند از غذاهای کم چرب استفاده نمایند، کرفس از جمله سبزیجات مورد علاقه آنهاست.
مواد لازم برای چهار تا شش نفر
- دو قاشق غذاخوری روغن آفتاب گردان
- شش قاشق غذاخوری آب مرغ
- یک عدد فلفل دلمه ای (تخم آن را درآورید و به صورت خلالی خرد کنید)
- دو عدد کدوی میانه (خرد شده)
- دو عدد هویج میانه (حلقه حلقه و خرد شده)
- دو ساقه کرفس (حلقه حلقه و خرد شده)
- دو عدد سیب زمینی میانه (نگینی خرد شده)
- یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- 500 گرم گوجه فرنگی (خرد شده)
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- دو قاشق غذاخوری نعنای تازه خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر نعنای خشک
- یک قاشق غذاخوری زیره سبز
- یک کنسرو نخود
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه:
روغن را داخل قابلمه بریزید و داغ کنید. سپس سبزی های خرد شده شامل کرفس، هویج، کدو و فلفل را در روغن داغ شده، کمی تفت دهید. آب مرغ را نیز به مواد اضافه کنید، حال شعله اجاق گاز را کمی زیاد کنید و پنج دقیقه، حرارت دهید تا آب مرغ جوش آمده و سبزی ها نیز نرم شوند.
سیب زمینی ها و گوجه فرنگی های خرد شده را نیز به همراه نمک، فلفل، پودر فلفل قرمز، نعنا، زیره سبز و نخود کنسرو شده، به بقیه مواد اضافه کنید. سپس شعله اجاق گاز را کم کنید و در قابلمه را ببندید.
30 دقیقه، تا پخت کامل سبزی ها، صبر کنید. در طول این مدت، هم زدن خوراک را نباید فراموش کنید و در صورت احتیاج به مواد آن، آب جوشیده را نیز اضافه کنید.
ارزش غذایی هر پرس:
انرژی - 168 کیلوکالری
چربی - 16/ 4 گرم
چربی اشباع شده- 12/ 0 گرم
کلسترول - صفر
فیبر - 13/ 6 گرم.
منبع: همشهری آنلاین