طرز تهیه تاس کباب گوشت، مرغ و بوقلمون لذیذ

به گزارش مجله شهبازی، تاس کباب یکی از انواع غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که در مناطق مختلف با دستورهای متفاوتی پخته می شود. این غذا بسیار سالم و خوشمزه است که به عنوان یک خورشت در کنار برنج و یا یک خوراک در کنار نان سنگک، بسیار پرطرفدار است. در این مطلب به طرز تهیه انواع تاس کباب خواهیم پرداخت؛ با ما باشید.

طرز تهیه تاس کباب گوشت، مرغ و بوقلمون لذیذ

در این مطلب می خوانید:

طرز تهیه تاس کباب گوشت تبریزی

طرز تهیه تاس کباب مرغ بدون گوشت

طرز تهیه تاس کباب بوقلمون

طرز تهیه تاس کباب یزدی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه تاس کباب شیرازی

طرز تهیه تاس کباب به اصفهانی

طرز تهیه تاس کباب گوشت تبریزی

مواد لازم
مغز ران گوساله یا گوشت گوسفندنیم کیلو
پیاز2 عدد
هویج پوست گرفته2 عدد
سیب زمینی پوست گرفته3 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه گوشت1/2 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
دمکرده زعفراننصف استکان
آب جوش 1.5 پیمانه
روغن مخصوص سرخ کردن و کرهبه میزان لازم

روش تهیه تاس کباب تبریزی

  • یک عدد از پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن و کره تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
  • سپس زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
  • در مرحله بعد، 1/5 پیمانه آب جوش را به قابلمه اضافه کرده و به آن نمک، فلفل سیاه و دمکرده زعفران را اضافه کنید؛ سس تاس کباب حاضر شد!
  • حالا سیب زمینی، پیاز و هویج را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید.
  • گوشت ها را به قطعات ریز و حبه ای خرد کنید.
  • کف قابلمه را کمی از دنبه گوشت بچینید و روی آن یک لایه پیاز و سپس یک لایه گوشت بگذارید.
  • سپس روی گوشت ها را یک لایه هویج و یک لایه سیب زمینی بچینید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
  • سس آماده شده را روی مواد بریزید و ادویه ها را روی آن بپاشید.
  • اجازه دهید تاس کباب خوشمزه شما به مدت 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم به خوبی پخته شده و جا بیافتد.

طرز تهیه تاس کباب مرغ بدون گوشت

مواد لازم

سینه مرغ

1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
هویج1 عدد
بادمجان2 عدد
کدو2 عدد
گوجه فرنگی5 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکابه میزان لازم

مراحل تهیه تاس کباب بادمجان و مرغ

  • ابتدا بادمجان ها، کدوها و سیب زمینی ها را به شکل دایره ای برش می دهیم و کنار می گذاریم.
  • یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و به ماهیتابه اضافه کرده و آن را سرخ می کنیم؛ حالا کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و پس از آن که تفت دادیم، کمی از پیاز را برای مراحل بعدی کنار می گذاریم.
  • در این مرحله سیب زمینی ها را به پیاز اضافه کرده و با همدیگر تفت می دهیم.
  • سپس یک ماهیتابه جداگانه برداشته و سینه مرغ خرد شده را در روغن تفت می دهیم.
  • سپس مرغ شرخ شده، کدو، بادمجان و هویج ها را به پیاز و سیب زمینی اضافه می کنیم.
  • در این مرحله پاپریکا، نمک و فلفل و پیازچه خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده،شعله را کم می کنیم تا مواد به خوبی سرخ شوند.
  • گوجه ها را رنده کرده و آب آن را دور می ریزیم؛ بعد با پیاز داغ کنار گذاشته شده، آبیلمو و کمی نمک گوجه ها را سرخ کرده و کمی آب به آن اضافه کرده و این سس را به مواد اضافه می کنیم.
  • تاس کباب مرغ ما بعد از 1 ساعت آماده سرو است؛ نوش جان . . .

طرز تهیه تاس کباب بوقلمون

تاس کباب با گوشت بوقلمون نیز به همان روش تهیه تاس کباب مرغ آماده می شود؛ صرفا به دلیل بوی بد بوقلمون، لازم است به مدت دو ساعت گوشت آن را در پیاز، سیر و کمی فلفل و زعفران بخابانید تا مزه دار شد.

طرز تهیه تاس کباب یزدی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم
سیب زمینی1 عدد
پیاز1 عدد
روغنبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده1 بسته
رب گوجه1 قاشق غذاخوری
دارچینبه مقدار لازم

مراحل تهیه تاس کباب فوری با گوشت چرخ کرده

  • ایتدا با کمی روغن و پیاز، پیاز داغ را آماده می کنیم.
  • سپس ادویه ها را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ کرده (یا گوشت قورمه) را به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
  • در مرحله بعدی سیب زمینی های خرد شده را به تابه اضافه کرده، به خوبی تفت می دهیم و در آخررب و آب را به مواد می افزاییم.
  • درب تابه را بسته و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه تاس کباب یزدی خوشمزه شما به خوبی پخته شده و جا بیافتد.

طرز تهیه تاس کباب شیرازی

مواد لازم
گوشت خورشتی 200 گرم
سیب زمینی بزرگ 2 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
فلفل دلمه2 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
سیر3 حبه
نمک، زردچوبه و فلفلبه مقدار لازم

مراحل تهیه تاس کباب مجلسی شیرازی

  • پباز و سیر خرد شده را در روغن تفت دهید و سپس گوشت خورشتی را به آن اضافه کرده و به خوبی سرخ کنید تا رنگ گوشت عوض شود.
  • 2 لیوان آب را با رب مخلوط کنید، روی گوشت ها بریزید و سیب زمینی حلقه شده را روی آن چیده و کنی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
  • سپس فلفل دلمه و گوجه ها را نیز حلقه ای کنید و روی مواد تاس کباب بچینید و درب قابلمه را بگذارید.
  • پس از 2 ساعت تاس کباب روی شعله ملایم پخته شده و آماده سرو است.

طرز تهیه تاس کباب به اصفهانی

مواد لازم
گوشت گوسفندی 1 کیلو
سیب زمینی2 عدد
پیاز2 عدد بزرگ
به1 عدد
هویج 3 عدد
روغن زیتونبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

مراحل تهیه تاس کباب اصفهانی با به

  • ابتدا پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی آن گوشت ها را اضافه کنید.
  • روی گوشت کمی نمک و ادویه بپاشید و یک ردیف هویج و به روی آن بچینید.
  • سپس روی آن ها را با سیب زمینی حلقه شده بپوشانید و به همین تریب قابلمه را از مواد اولیه پر کنید.
  • در آخر کمی آب به تاس کباب اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 2-3 ساعت به آرامی پخته شده و جا بیافتد.
  • در حین پخت، اگر لازم بود کمی به قابلمه آب اضافه کنید.

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه انواع تاس کباب اصیل ایرانی را به شما آموزش دایدم. امیدواریم با جای دادن غذاهای سالم و سنتی در رژیم غذایی خود، ضمن لذت بردن از طعم عالی آن ها، از خواص بی نظیرشان بهره ببرید. شما از کدام شهر هستید؟ تاس کباب را به چه روشی تهیه می کنید؟ در پایین همین صفحه نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه در میان بگذارید.

پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با دستورات اصیل سایر غذاهای ایرانی، مطالب کباب بختیاری و پلو مخلوط مشهدی، سرگنجشکی و حلیم بادمجان را نیز در انگیزه بخوانید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 5 آبان 1399 بروزرسانی: 5 آبان 1399 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 492

به "طرز تهیه تاس کباب گوشت، مرغ و بوقلمون لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاس کباب گوشت، مرغ و بوقلمون لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید