آیا ممکن است ادویه ها هم فاسد شوند؟

به گزارش مجله شهبازی، همه ما می دانیم که موادغذایی ممکن است فاسد شوند و روش نگه داری متفاوتی دارند اما خیلی از افراد نمی دانند که ادویه ها هم جز ایت دسته هستند یا نه.

آیا ممکن است ادویه ها هم فاسد شوند؟

اگر ادویه ها در جای خشک نگه داری شوند طولانی مدت می توان از آن استفاده کرد. ادویه ای که خوب خرد و تبدیل به پودر شده، مانند جوز هندی، دارچین، زیره سبز و کاری، دو تا سه سال قابل استفاده است.

گیاهان و سبزیجات خرد شده مانند ریحان، جعفری و پونه کوهی دو تا سه سال دوام دارد. اگر در همان شکل طبیعی خود خشک و نگهداری گردد، ممکن است کمی بیشتر حدود سه یا چهار سال عمر کند.

بسیاری از دانه ها مانند رازیانه حدود چهار سال عمر می نماید. دانه کنجد در این میان استثناست و باید پس از دو سال به دور انداخته گردد.برای این که عمر ادویه جات را بالا ببریم، آن ها را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید مانند یک گنجه. ذخیره سازی ادویه جات در قفسه ای نزدیک به اجاق گاز ایده خوبی نیست، چون گرما سرعت در هم شکستن ساختار ادویه جات و سبزیجات خشک شده را بالا می برد. همچنین خشک نگه داشتن ادویه جات و گیاهان خشک شده عطر و طعم شان را برای مدت زمان طولانی تری قوی نگه می دارد. کاهش رطوبت خارج از بطری ها نیز به کاهش خطر خرابی یاری می نماید.

منبع: رکنا

منبع: همگردی
انتشار: 13 اسفند 1398 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1399 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 20

به "آیا ممکن است ادویه ها هم فاسد شوند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا ممکن است ادویه ها هم فاسد شوند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید