گوشیLG Wing مهرماه وارد بازار می شود
به گزارش مجله شهبازی، انتظار می رود تلفن جدید ال جی با طراحی رادیکال در تاریخ 5 اکتبر برابر با 14 مهرماه وارد بازار شود. به گفته برخی نزدیکان به شرکت ال جی، قرار بود فروش این محصول 25 سپتامبر آغاز شود، اما خاتمه، سازنده کره ای تصمیم گرفت ورود LG Wing را با 10 گوشی دیگر به تعویق بیندازد.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، انتظار می رود اولین اطلاعات رسمی ال جی در 14 سپتامبر به دست ما برسد. تا به امروز فقط شایعات و افشای اطلاعاتی داریم.
بر اساس همین اطلاعات اولیه و ناقص هم اکنون می دانیم که قار است این گوشی از یک نمایشگر اصلی 6.8 اینچی با صفحه نمایش دوم به شکل مربع و مورب 4 اینچی داشته باشد.
افزون بر این ها می دانیم که این دستگاه مجهز به اسنپدراگون G. 765 همراه با 8 گیگابایت رم خواهد بود. در خصوص قیمت گذاری این محصول هنوز اطلاعات دقیقی نداریم.
منبع: انتخاب