کباب ماهی اوزون برون ، 2 رسپی آسان رستورانی روی منقل و تابه ای
به گزارش مجله شهبازی، کباب ماهی اوزون برون یکی از است که بسیار خوشمزه و پر خاصیت است. درست کردن این خوشمزه، کار ساده ای است و باید ماهی ها را خرد نموده و با موادی مثل آبلیمو، زعفران دم نموده، آب پیاز و ادویه ها مزه دار کنید و سر سیخ بزنید. سیخ های کباب را می توانید روی منقل کباب نموده یا در تابه سرخ کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه کباب ماهی اوزون برون و رازهای خوشمزه شدن کباب اوزون برون برای و را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کباب ماهی اوزون برون (برای 4 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
ماهی اوزون برون | 800 گرم |
پیاز | 2 عدد میانه |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 4 قاشق غذاخوری |
زعفران (دم نموده غلیظ) | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
جعفری تازه | به میزان کافی |
نان، برنج و ترشی | برای سرو کنار ماهی اوزون برون |
مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 1 ساعت
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت کباب ماهی اوزون برون: 15 دقیقه
جشنواره زمستانه جایزه باران
در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.
برندهای حامی جشنواره:
دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.
مراحل طرز تهیه کباب ماهی اوزون برون
کباب با ماهی اوزون برون را می توانید روی منقل بپزید یا آن را در تابه سرخ کنید. در ادامه طرز تهیه کباب ماهی اوزون برون مرحله به مرحله را به ترتیب زیر دنبال کنید.
مرحله اول: ماهی اوزون برون را آماده کنید
در ابتدا ماهی اوزون برون را روی تخته آشپزی بگذارید و پوست آن را جدا کنید. سپس تیغ وسط ماهی را بگیرید. بهتر است ماهی درشت انتخاب کنید تا تیغ های ریز نداشته باشد و استخوان وسط کمر آن به راحتی جدا گردد. سپس ماهی را به تکه های درشت، به میزان 3 در 4 سانتی متر یا تکه های 40 یا 50 گرمی خرد کنید.
مرحله دوم: مواد کباب ماهی اوزون برون را آماده کنید
تکه های ماهی را در آبکش بریزید و به خوبی بشویید تا تمیز شوند. ماهی ها را کنار بگذارید تا آب اضافی خود را از دست بدهند. در این فاصله، زعفران را بسایید و در یک لیوان بریزید. سپس به میزان 1 قالب کوچک یخ و کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا رنگ باز کند. یک لیمو را از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید. پیاز را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید.
در صورت تمایل می توانید زعفران را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله سوم: تکه های ماهی را با مواد، مرینیت کنید
در این مرحله، مواد مرینیت کباب ماهی اوزون برون را آماده کنید. ماهی هایی که آب اضافی آنها کشیده شده است، در یک کاسه بریزید. پیازهایی را که رنده نموده اید، با دست بفشارید و آب آنها را بگیرید. تفاله ها کنار بگذارید و آب پیاز را روی ماهی ها بریزید. زعفران دم نموده، نمک و فلفل سیاه، روغن زیتون، آبلیمو و جعفری های تازه که درشت خرد شده است را هم اضافه کنید.
برای خرید آبلیمو، روغن زیتون و انواع ادویه معطر غذا می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: ماهی های مرینیت شده را استراحت دهید
سپس یک دستکش یکبار مصرف بپوشید تا دستتان بوی ماهی نگیرد. ماهی ها را با مواد مرینیت کمی ماساژ دهید تا مواد روی ماهی ها بنشیند و همه ماهی ها به این مواد، آغشته شوند. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی ها کاملا طعم دار شوند. سایر را بلد هستید؟
مرحله پنجم: ماهی و فلفل ها را به سیخ بزنید
بعد از طعم دار شدن ماهی ها، ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و جعفری ها را جدا کنید. فلفل دلمه ای ها را بشویید. دانه های آنها را جدا نموده و در قطعات درشت خرد کنید. به هر سیخ، یک تکه از ماهی مزه دار شده و یک عدد فلفل دلمه ای بزنید.
دوباره تکه ماهی و فلفل دلمه ای به سیخ بزنید، این ترتیب را ادامه دهید تا سر هر سیخ، 4 یا 5 تکه ماهی و فلفل دلمه ای باشد. همه سیخ ها را به همین شکل آماده کنید.
مرحله ششم: کباب ماهی اوزون برون را کباب کنید
در منقل، زغال های گداخته بریزید و باد بزنید تا حرارت زغال ها، یکدست گردد. سپس سیخ ها را روی منقل بگذارید تا یک طرف آنها کبابی گردد. بعد سمت دیگر ماهی ها را کباب کنید. وقتی هر دو طرف ماهی ها، کبابی و طلایی شد، سیخ ها را از روی منقل بردارید.
مرحله آخر: کباب اوزون برون را سرو کنید
کباب ماهی ازون برون را می توانید با نان، یا ، سبزی خوردن، و دلخواه نوش جان کنید.
برای خرید ترشی، نان و برنج می توانید از فروشگاه های به صورت خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
روش تهیه کباب ماهی اوزون برون در تابه
اگر به منقل دسترسی ندارید و می خواهید کباب های اوزون برون را در تابه درست کنید، ماهی ها را مانند روش بالا بشویید، خرد نموده و با آب پیاز، آبلیمو، زعفران دم نموده و ادویه های دلخواه مزه دار کنید و 1 ساعت استراحت دهید. چند سیخ چوبی را به مدت نیم ساعت در آب بخیسانید.
سپس سیخ ها را بیرون بیاورید و ماهی ها و سبزیجات دلخواه را سر سیخ بزنید. در یک تابه میزانی روغن بریزید و وقتی داغ شد، سیخ ها را در تابه بچینید. یک طرف ماهی ها که سرخ شد، سمت دیگر آنها را هم سرخ کنید. سپس کباب ماهی را با برنج یا نان، ترشی و سالاد دلخواه میل کنید.
شما می توانید را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه کباب ماهی اوزون برون
- برای گرفتن آب پیاز، بهتر است پیازها را با رنده ریز، رنده نکنید. در این صورت، گرفتن آب آنها، سخت می گردد و پیازها روی ماهی ها می مانند. سپس در زمان کباب کردن، پیازهای روی ماهی، می سوزند.
- جعفری های تازه را به صورت درشت خرد کنید تا جدا کردن آنها از روی ماهی ها، ساده تر گردد.
- برای نرم و ترد شدن کباب ماهی اوزون برون، از کمی روغن گیاهی بهره ببرید. به جای روغن زیتون می توانید روغن آفتابگردان یا دیگر روغن های گیاهی بهره ببرید.
- علاوه بر فلفل دلمه ای رنگی، می توانید از قارچ و پیاز خرد شده هم روی سیخ ها بهره ببرید.
- از ادویه های دلخواه مثل پودر فلفل پاپریکا، پودر فلفل قرمز و … می توانید برای مزه دار کردن ماهی های اوزون برون بهره ببرید.
- برای سرخ کردن ماهی ها از روغن زیتون استفاده نکنید چون دمای دود روغن زیتون پایین است و مسموم می گردد.
فوت و فن های خوشمزه شدن کباب ماهی اوزون برون
ماهی اوزون برون را برای کباب کردن چه مدت مزه دار کنیم؟
برای مزه دار ماهی اوزون برون در طرز تهیه کباب ماهی اوزون برون، نهایتا 2 ساعت ماهی ها را مزه دار کنید. چون بافت ماهی نرم و لطیف است و اگر برای مدت زیادی با آبلیمو و پیاز بماند، له می گردد.
برای آبدار شدن کباب اوزون برون چه کنیم؟
- روغن را از فهرست مواد مرینیت حذف نکنید.
- از نمک زیاد در مواد مرینیت کباب ماهی استفاده نکنید.
- کباب ماهی اوزون برون را زیادی سرخ یا کباب نکنید.
- در زمان کباب کردن ماهی ها، کمی کره حیوانی یا گیاهی، روی ماهی ها بمالید.