طرز تهیه خامه قنادی بدون احتیاج به خامه

به گزارش مجله شهبازی، با این طرز تهیه خامه قنادی می توانید سالم ترین خامه را در خانه تهیه نموده و با استفاده از آن زیباترین کیک ها را تزیین کنید.

طرز تهیه خامه قنادی بدون احتیاج به خامه

بسیاری از ما به کیک خامه ای بسیار علاقه داریم و یکی از دلایل آن هم وجود خامه روی کیک است؛ خامه علاوه بر زیبایی بخشیدن به کیک، طعم آن هم بسیار خوشمزه می نماید؛ معمولا یکی از دغدغه ما هنگام درست کردن خامه، فرم گرفتن سخت آن است و معمولا بعد از فرم گرفتن به سرعت حالت خود را از دست می دهد؛ اما در این مطلب از خبرنگارانمگ قصد داریم طرز تهیه خامه قنادی بدون احتیاج به خامه را به شما شرح دهیم؛ این مدل خامه تنها با دو قلم مواد تهیه می گردد و فرم دهی بسیار خوبی دارد.

فیلم طرز تهیه خامه قنادی

https://video.delta.ir/mp4/2023/08/How%20to%20make%20pastry%20cream.mp4

مواد لازم برای طرز تهیه خامه کیک

  • تخم مرغ 2 عدد
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • عسل 1 لیوان

طرز تهیه خامه کیک با کمترین مواد

همانطور که می دانید کیک های خامه ای چربی بسیار زیادی دارند و خوردن آن ممکن است برای بدن مضرر بشد؛ یا اینکه بسیاری از افراد به علت رژیم غذایی، افزایش وزن یا دیابت خود را از لذت خوردن کیک خامه ای محروم می نمایند؛ به همین منظور در ادامه روشی را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید طرز تهیه خامه قنادی با کمترین مواد را درست کنید.

مرحله اول طرز تهیه خامه قنادی

در ابتدا برای داشتن یک خامه فرم گرفته بازم است عسل را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کمی روان گردد؛ بعد از آنکه عسل به جوش آمد آن را از روی شعله گاز بردارید تا خنک گردد.

مرحله دوم

در یک ظرف مناسب دو عدد تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده آن را جدا کنید؛ سپس سفیده ها را درون کاسه همزن ریخته و در حین هم زدن، عسل را به صورت تدریجی و قاشق قاشق به آن اضافه می کنیم.

مرحله پایانی

بعد از آنکه تمام عسل را به سفیده تخم مرغ اضافه کردید، همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سفیده به طور کامل فرم بگیرد؛ در این مرحله وانیل را به مواد اضافه نموده و 10 الی 15 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. وقتی که خامه شما مانند فیلم آماده شده و رده های پره هم زن روی آن باقی ماند، خامه شما آماده است و می توانید درون قیف بریزید و از این خامه ارگانیک که تهیه نموده اید روی کیک و شیرینی بهره ببرید و لذت ببرید.

نکات مهم در طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ

  • ظرف، همزن و قیف باید کاملاً تمیز و عاری از آلودگی و رطوبت باشند.
  • درصورتی که قصد رنگ کردن خامه را دارید، بهتر است از رنگ های ژله ای استفاده نموده و آن ها را هم از قبل، درون فریزر نگهداری کنید.
  • اگر قصد دارید خامه کاکائوییی درست کنید، می توانید به ازای هر یک کیلوگرم خامه قنادی فرم گرفته، 70 گرم پودر کاکائوی خنک به آن اضافه نمایید.
  • با همزن دستی، حداکثر می توانید یک کیلوگرم خامه را خوب هم بزنید. درصورتی که بیش از این اندازه را در ظرف بریزید، قدرت لازم را برای هم زدن نخواهید داشت و درنتیجه، خامه خراب می گردد.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 شهریور 1402 بروزرسانی: 6 شهریور 1402 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 1560

به "طرز تهیه خامه قنادی بدون احتیاج به خامه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خامه قنادی بدون احتیاج به خامه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید