پادزهرهای خوراکی سرطان را بشناسید
به گزارش مجله شهبازی، بیش از یک سوم مرگ های سرطانی، ناشی از تغذیه ناسالم است و مصرف مواد غذایی سالم می تواند مانع از افزایش این آمار گردد.
بعضی از مواد غذایی، دارای مواد ترکیبی و دارویی ارزشمندی هستند که از رشد سلول های سرطانی می کاهند و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با آن می شوند. افزودن چنین موادی به برنامه غذایی و مصرف منظم آنان می تواند از خطر ابتلا به بیماری های سرطانی بکاهد و موجب پیشگیری از آن گردد. در این مطلب از خبرنگاران با مواد غذایی مفید و ضد سرطان بیشتر آشنا شوید.
سیب مثل سلامتی
مصرف سیب مانع توسعه سلول های سرطانی می گردد و کلسترول و اکسیدان چربی خون را کاهش می دهد. سرطان روده سومین عامل مرگ ومیرهای سرطانی در میان زنان در سراسر دنیا محسوب می گردد. این عامل برای مردان در جایگاه دوم قرار گرفته است.
زنجبیل، ریشه ای سالم
زنجبیل به دلیل مواد ترکیبی و خاصیت های بیشمارش، امیدبخش ترین گزینه برای درمان بیماری های سرطانی است. این ریشه به پیشگیری از انواع سرطان ازجمله سرطان سینه، کبد، ریه، پروستات و لوزالمعده یاری می نماید.
چای سبز، ضد سرطان
چای سبز یکی از مواد غذایی مفید و ضد سرطان است. این چای سرشار از مواد پلی فنول است که نوشیدن آن به پیشگیری از ابتلا به بیماری سرطان یاری می نماید و باعث نابودی سلول های سرطانی و تومور های موجود در بدن می گردد.
بروکلی، اسفناج و کلم
بروکلی به تیره ای از سبزی ها تعلق دارد که به دلیل وفور فلاونوئیدهایش از نقش ویژه ای در درمان بیماری های سرطانی برخوردار است. مصرف سه تا چهار وعده بروکلی در هفته از خطر ابتلا به سرطان پستان و سرطان مثانه می کاهد. اسفناج و کلم نیز سموم بدن را می زدایند و سیستم ایمنی آن را تقویت می نمایند. مصرف هر دوی آنان سبب پیشگیری از بیماری های سرطانی و نابودی سلول های سرطانی می گردد.
ویتامین D موجود در ماهی
ماهی تازه سرشار از اسید چرب امگا3 است که از التهاب های گوارشی و عفونت های پوستی پیشگیری می نماید، به ویژه ماهی های پرچربی مانند ماهی آزاد که مملو از ویتامین D هستند. دانشمندان در تحقیقات خود توانستند تاثیر مثبت ویتامین D را در فرایند درمانی حدود 20 نوع سرطان به اثبات برسانند.
گوجه فرنگی در هر نوع و شکل آن
مصرف گوجه فرنگی هرچه بیشتر، بهتر؛ چه به صورت خام، چه به صورت رب و سس. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین و مواد معدنی است که مصرف منظم آن منجر به تقویت سلول های بدن در برابر سرطان می گردد.
سیر، سلاحی قوی در برابر سرطان
سیر دارای ماده دارویی اسیدآمینه آلین است که نه تنها از بروز سرطان پیشگیری می نماید، بلکه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن انسان در برابر دیگر بیماری ها نیز می گردد. این ماده به سلول های سرطانی می چسبد و سبب نابودی آنان می گردد، بدون آن که به سلول های سالم آسیب رساند.
عدس را به برنامه غذایی بیفزایید
عدس یکی از سالم ترین حبوبات است که هم تهیه و پخت آن به سادگی انجام پذیر است و هم مصرف آن به ویژه به تسکین ناراحتی های روده یاری می نماید. به همین خاطر عدس به آن دسته از مواد غذایی تعلق دارد که مصرف آن در پیشگیری سرطان روده می تواند موثر باشد، به ویژه آن که دارای فیبر غذایی سالم و بالایی نیز هست.
زردچوبه، ادویه ضد سرطان
امروزه زردچوبه معروف ترین و معتبرترین ادویه ضد سرطانی محسوب می گردد. دلیل آن نیز ماده کورکومین موجود در آن است که اثری شفابخش دارد. با مصرف این ادویه زرد، سیستم ایمنی بدن انسان در برابر تومور ها مقاوم می گردد. به ویژه ترکیب زردچوبه با فلفل نقش موثر زیادی دارد.
بعضی از مواد غذایی مضر و سرطان زا
- شکر سفید
- آرد سفید
- گوشت قرمز
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می کنیم مطلب علائم سرطان پوست که باید بدانید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا