خوش طعم ترین غذاهای محلی رشت
به گزارش مجله شهبازی، خوش طعم ترین غذاهای محلی رشت ، غذاهای محلی رشت بسیار لذیذ و خوش طعم می باشند. در اغلب غذای های محلی این شهر از رب انار برای ملس کردن استفاده می نمایند. سیر و پیاز نیز از ترکیبات اصلی غذاهای محلی شهر رشت شناخته می شوند.
مرغ و کباب ترش از غذاهای محلی رشت
رشت جزء مناطقی است که از غذاهای محلی مختلفی برخوردار است. طعم لذیذ غذاهای محلی رشت غیر قابل انکار است و در میان آنها مرغ و کباب ترش از خوش خوراک ترین ها به شمار می فرایند. برای تهیه مرغ ترش از غذاهای سنتی این شهر به سبزیجات مخصوص مانند گشنیز، جعفری، خالواش و همچنین شوید احتیاج خواهید داشت. گوشت مرغ نیز جزء مواد اصلی این غذای خوش طعم محسوب می گردد. پس از پخت تمام مواد این غذا در سرانجام بر روی آن آب نارنج اضافه می نمایند تا مزه آن دلچسب تر گردد. کباب ترش نیز از دیگر غذاهای محلی رشت محسوب می گردد که از رب انار برای ترش کردن آن استفاده می نمایند. این غذا با گوشت گوسفندی تهیه می گردد و برای طعم دار کردن آن از گردوی آسیاب شده و چوچاق که نوعی سبزی محلی است استفاده می نمایند.
شوید قورمه و سیر قلیه از غذاهای محلی رشت
از غذاهای محلی رشت که با استفاده از گوجه سبز پخت می گردد می توان به شوید قورمه اشاره نمود. استفاده از گوشت مرغ و یا مرغابی در این غذا بسیار مرسوم است. در شوید قورمه از ادویه جاتی مانند نمک، فلفل و همچنین شکر استفاده می نمایند تا طعم ملس برای آن حاصل گردد. برای آماده شدن این غذا به سه ساعت زمان احتیاج خواهید داشت. در سرانجام با تفت شوید و شیره گوجه و اضافه کردن آن به دیگر مواد مراحل پخت به اتمام می رسد. سیر قلیه نیز از دیگر غذاهای محلی رشت محسوب می گردد که گوشت مورد استفاده در آن اغلب قرقاول یا مرغابی است. در سیر قلیه از لپه، تخم مرغ و همچنین آب نارنج نیز استفاده می گردد. این غذا را می توانید در سفر به شهر سرسبز رشت نوش جان نمایید.
انواع فسنجان از غذاهای محلی رشت
از غذاهای محلی رشت که بسیار در نقاط مختلف کشورمان محبوب است فسنجان می باشد. در هر منطقه فسنجان را با دستور العمل خاصی طبخ می نمایند. بعضی این غذا را شیرین سرو می نمایند و بعضی نیز طعم ملس را برای آن می پسندند. فسنجان رشتی یکی از غذاهای محلی این شهر می باشد. در این غذا از رب ترش انار که اغلب از جنگل ها چیده می گردد استفاده می نمایند که این امر باعث سیاه شدن رنگ فسنجان می گردد. در این غذا گوشت خوتکا و یا مرغابی اضافه می نمایند. فسنجان ماهی نیز نوع دیگری از غذاهای محلی رشت شناخته می گردد که در آن به جای گوشت مرغ از ماهی سفید استفاده می نمایند. رب انار نیز در این نوع فسنجان حرف اول را می زند و طعم ترش و ملسی را به آن می بخشد.
غوره، شوید و انار دانه مسما از غذاهای محلی رشت
شوید مسما، غوره مسما و همچنین انار دانه مسما سه مورد از غذاهای محلی رشت شناخته می شوند که هر کدام دارای طعم خاصی می باشند. در غوره مسما پس از تفت غوره و پیاز آن را به مرغ سرخ شده اضافه می نمایند و پس از آماده شدن آن را در کنار پلو سرو می نمایند. شوید مسما نیز از دستور پختی مانند غوره مسما برخوردار است با این تفاوت که از شوید و آلو به جای پیاز و غوره در آن استفاده می گردد. در انار دانه مسما همانطور که از نام آن تعیین است از انار دانه شده به جای غوره استفاده می نمایند. استفاده از گوشت اردک به جای مرغ در این نوع غذاهای محلی رشت کاملاً مرسوم است و طعم خاصی به آن ها می بخشد. در ادامه همچنان با خبرنگاران همراه باشید تا با دیگر غذاهای رشت آشنا شوید.
باقلا قاتق و ترشه کباب از غذاهای محلی رشت
خورش باقلا که در رشت به آن باقلاقاتق می گویند از غذاهای محبوب این شهر شناخته می گردد. این غذا از لوبیای مخصوص که پاچ باقلا است استفاده می نمایند. این لوبیا را می توان در دو نوع کشاورزی و بومی خریداری نمود هر چند که لوبیای پاچ باقلای کشاورزی سریع تر پخت می گردد. شوید ساطوری شده نیز در این نوع غذا اضافه می گردد. ترشه کباب نیز از دیگر غذاهای محلی رشت محسوب می گردد. این کباب با مرغ های تکه تکه شده به همراه پیاز، گوجه، سیب زمینی و ادویه جات مخصوص تهیه می گردد.
خوش طعم ترین غذاهای محلی رشت ، غذاهای محلی رشت بسیار لذیذ و خوش طعم می باشند. در اغلب غذای های محلی این شهر از رب انار برای ملس کردن استفاده می نمایند. سیر و پیاز نیز از ترکیبات اصلی غذاهای محلی شهر رشت شناخته می شوند.
مرغ و کباب ترش از غذاهای محلی رشت
رشت جزء مناطقی است که از غذاهای محلی مختلفی برخوردار است. طعم لذیذ غذاهای محلی رشت غیر قابل انکار است و در میان آنها مرغ و کباب ترش از خوش خوراک ترین ها به شمار می فرایند. برای تهیه مرغ ترش از غذاهای سنتی این شهر به سبزیجات مخصوص مانند گشنیز، جعفری، خالواش و همچنین شوید احتیاج خواهید داشت. گوشت مرغ نیز جزء مواد اصلی این غذای خوش طعم محسوب می گردد. پس از پخت تمام مواد این غذا در سرانجام بر روی آن آب نارنج اضافه می نمایند تا مزه آن دلچسب تر گردد. کباب ترش نیز از دیگر غذاهای محلی رشت محسوب می گردد که از رب انار برای ترش کردن آن استفاده می نمایند. این غذا با گوشت گوسفندی تهیه می گردد و برای طعم دار کردن آن از گردوی آسیاب شده و چوچاق که نوعی سبزی محلی است استفاده می نمایند.
شوید قورمه و سیر قلیه از غذاهای محلی رشت
از غذاهای محلی رشت که با استفاده از گوجه سبز پخت می گردد می توان به شوید قورمه اشاره نمود. استفاده از گوشت مرغ و یا مرغابی در این غذا بسیار مرسوم است. در شوید قورمه از ادویه جاتی مانند نمک، فلفل و همچنین شکر استفاده می نمایند تا طعم ملس برای آن حاصل گردد. برای آماده شدن این غذا به سه ساعت زمان احتیاج خواهید داشت. در سرانجام با تفت شوید و شیره گوجه و اضافه کردن آن به دیگر مواد مراحل پخت به اتمام می رسد. سیر قلیه نیز از دیگر غذاهای محلی رشت محسوب می گردد که گوشت مورد استفاده در آن اغلب قرقاول یا مرغابی است. در سیر قلیه از لپه، تخم مرغ و همچنین آب نارنج نیز استفاده می گردد. این غذا را می توانید در سفر به شهر سرسبز رشت نوش جان نمایید.
انواع فسنجان از غذاهای محلی رشت
از غذاهای محلی رشت که بسیار در نقاط مختلف کشورمان محبوب است فسنجان می باشد. در هر منطقه فسنجان را با دستور العمل خاصی طبخ می نمایند. بعضی این غذا را شیرین سرو می نمایند و بعضی نیز طعم ملس را برای آن می پسندند. فسنجان رشتی یکی از غذاهای محلی این شهر می باشد. در این غذا از رب ترش انار که اغلب از جنگل ها چیده می گردد استفاده می نمایند که این امر باعث سیاه شدن رنگ فسنجان می گردد. در این غذا گوشت خوتکا و یا مرغابی اضافه می نمایند. فسنجان ماهی نیز نوع دیگری از غذاهای محلی رشت شناخته می گردد که در آن به جای گوشت مرغ از ماهی سفید استفاده می نمایند. رب انار نیز در این نوع فسنجان حرف اول را می زند و طعم ترش و ملسی را به آن می بخشد.
غوره، شوید و انار دانه مسما از غذاهای محلی رشت
شوید مسما، غوره مسما و همچنین انار دانه مسما سه مورد از غذاهای محلی رشت شناخته می شوند که هر کدام دارای طعم خاصی می باشند. در غوره مسما پس از تفت غوره و پیاز آن را به مرغ سرخ شده اضافه می نمایند و پس از آماده شدن آن را در کنار پلو سرو می نمایند. شوید مسما نیز از دستور پختی مانند غوره مسما برخوردار است با این تفاوت که از شوید و آلو به جای پیاز و غوره در آن استفاده می گردد. در انار دانه مسما همانطور که از نام آن تعیین است از انار دانه شده به جای غوره استفاده می نمایند. استفاده از گوشت اردک به جای مرغ در این نوع غذاهای محلی رشت کاملاً مرسوم است و طعم خاصی به آن ها می بخشد. در ادامه همچنان با خبرنگاران همراه باشید تا با دیگر غذاهای رشت آشنا شوید.
باقلا قاتق و ترشه کباب از غذاهای محلی رشت
خورش باقلا که در رشت به آن باقلاقاتق می گویند از غذاهای محبوب این شهر شناخته می گردد. این غذا از لوبیای مخصوص که پاچ باقلا است استفاده می نمایند. این لوبیا را می توان در دو نوع کشاورزی و بومی خریداری نمود هر چند که لوبیای پاچ باقلای کشاورزی سریع تر پخت می گردد. شوید ساطوری شده نیز در این نوع غذا اضافه می گردد. ترشه کباب نیز از دیگر غذاهای محلی رشت محسوب می گردد. این کباب با مرغ های تکه تکه شده به همراه پیاز، گوجه، سیب زمینی و ادویه جات مخصوص تهیه می گردد.
منبع: دلتابان