آنابل باکس آفیس را به وحشت انداخت

به گزارش مجله شهبازی، در این ویدیو طبق روال هر هفته یک بار دیگر 5 فیلم برتر آخر هفته باکس آفیس را آنالیز کردیم. فیلم 5 ام این هفته Girls Trip توانسته هنوز به حضور خود در میان فیلم های پرفروش هفته ادامه دهد. Girls Trip این هفته هم 6.4 میلیون دلار فروخت تا روایت یک سفر 4 نفره زنانه در سینماهای آمریکا به فروش صد میلیون دلاری نزدیک گردد. این فیلم نسبتا کم بودجه (بودجه 19 میلیون دلاری) برای چهارمین هفته روی پرده است.

آنابل باکس آفیس را به وحشت انداخت

Dark Tower این هفته از عرش به فرش رسید و در حالی که هفته پیش پرفروش ترین فیلم سینماهای آمریکا بود این هفته حدود 60 درصد از فروشش را از دست داد. برج سیاه آخر هفته را با فروش 7.8 میلیون دلاری به انتها رساند تا عنوانی بهتر از چهارمی نصیبش نشود.

The Nut Job 2 انیمیشنی است که برای اولین هفته در بیش از 4 هزار سالن سینما به نمایش عایدی و در رده سوم جدول باکس آفیس نهاده شد. این انیمیشن در آخر هفته گذشته 8.3 میلیون دلار فروش داشت.

دانکرک برای چهارمین هفته در میان 5 فیلم برتر جدول باکس آفیس قرار داشت. در این 4 هفته دو هفته را در صدر جدول گذرانده و دو هفته اخیر را در رتبه دوم سپری نموده است. جدیدترین ساخته کریستوفر نولان این آخر هفته حدود 10.8 میلیون دلار فروش کرد و در کل به فروش 153 میلیون دلاری در سینماهای آمریکا رسید.

فیلم اول جدول باکس آفیس و پرفروش ترین فیلم این آخر هفته سینماهای آمریکا هم یک فیلم ترسناک بود. Annabelle: Creation فیلمی که حدود 35 میلیون دلار فروش داشت برای اولین هفته به نمایش عایدی و صدر نشین باکس آفیس شد. در این ویدیو درباره این فیلم و 4 فیلم دیگر جدول توضیحات بیشتر و دقیق تری داده ایم. در عین حال می توانید تصاویری از تریلرهای این فیلم ها را ببینید. صحنه منتخب سینمایی هفته هم برای اولین بار به ویدیومان اضافه شده و از این به بعد هر هفته در انتها ویدیو یک صحنه منتخب سینمایی خواهیم داشت.

نسخه صوتی را می توانید از اینجا بشنوید:

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 31 فروردین 1404 بروزرسانی: 31 فروردین 1404 گردآورنده: sh-shahbazi.ir شناسه مطلب: 1693

به "آنابل باکس آفیس را به وحشت انداخت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنابل باکس آفیس را به وحشت انداخت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید