37 تروریست الشباب در سومالی کشته شدند
به گزارش مجله شهبازی، به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آناتولی، ارتش سومالی امروز شنبه با صدور بیانیه ای خاطرنشان کرد که در جریان عملیاتی در ایالت شبیلی، 37 عضو گروهک تروریستی الشباب از پای درآمدند.

ارتش سومالی با بیان اینکه عملیات مذکور در منطقه گالکا هارای انجام گرفت، خاطرنشان کرد: در این عملیات دست کم 37 عضو الشباب کشته و 2 تروریست نیز بازداشت شدند.
ارتش سومالی روز گذشته نیز در عملیاتی علیه تروریست های الشباب در همین منطقه 15 نفر از آنها را از پای درآورده بود.
عناصر گروهک تکفیری- تروریستی الشباب با اشغال بسیاری از روستاها و شهرهای کوچک در جنوب سومالی همیشه نیروهای امنیتی و غیرنظامیان را هدف حملات خود قرار می دهند.
لازم به ذکر است، گروهک تروریستی الشباب در سومالی بیش از 7 سال است برای براندازی دولت این کشور کوشش می نماید.
منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 29 خرداد 1400
بروزرسانی: 29 خرداد 1400
گردآورنده: sh-shahbazi.ir
شناسه مطلب: 938
به "37 تروریست الشباب در سومالی کشته شدند" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "37 تروریست الشباب در سومالی کشته شدند"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید